Κώστας Γκελαούζος - Μαραθώνιος Αθήνας 2019: Τερμάτισε 3ος ο Κώστας Γκελαούζος : Ο κώστας γκελαούζος έχοντας, μόλις, κάνει νέο ρεκόρ στον αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας, αφιερώνει τη νίκη του στον συναθλητή του που .

Ο πρωταθλητής του παναθηναϊκού κατάφερε να . Σε μια συγκινητική δήλωση προχώρησε ο νικητής του 38ου αυθεντικού μαραθώνιου της αθήνας, κώστας γκελαούζος, για τον φίλο του και . Ο αυθεντικός μαραθώνιος της αθήνας επέστρεψε έπειτα από έναν χρόνο απουσίας και ο κώστας γκελαούζος ήταν ο μεγάλος νικητής. Ιστορική πρωτιά πέτυχε ο κώστας γκελαούζος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας. Το μεγάλο φαβορί, κώστας γκελαούζος, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Ιστορική πρωτιά πέτυχε ο κώστας γκελαούζος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας. Î
Î"είτε πλούσιο φωτορεπορτάζ-βίντεο και βραβεύσεις από τον from agrinioreport.com
Ο κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ος . Ο κώστας γκελαούζος έγινε ο ταχύτερος έλληνας στην κλασική διαδρομή του μαραθωνίου, καταρρίπτοντας ρεκόρ 17 χρόνων. Με χρόνο 2:16.49 ο αθλητής του παναθηναϊκού έγινε ο . Το μεγάλο φαβορί, κώστας γκελαούζος, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Ο πρωταθλητής του παναθηναϊκού κατάφερε να . Ο κώστας γκελαούζος έχοντας, μόλις, κάνει νέο ρεκόρ στον αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας, αφιερώνει τη νίκη του στον συναθλητή του που . Ο έλληνας πρωταθλητής κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο video. Σε μια συγκινητική δήλωση προχώρησε ο νικητής του 38ου αυθεντικού μαραθώνιου της αθήνας, κώστας γκελαούζος, για τον φίλο του και .

Ιστορική πρωτιά πέτυχε ο κώστας γκελαούζος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας.

Ο κώστας γκελαούζος ήταν ο νικητής στον αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας για το 2021, καθώς με μία εξαιρετική εμφάνιση, κατάφερε να τερματίσει . Σε μια συγκινητική δήλωση προχώρησε ο νικητής του 38ου αυθεντικού μαραθώνιου της αθήνας, κώστας γκελαούζος, για τον φίλο του και . Ο κώστας γκελαούζος έγινε ο ταχύτερος έλληνας στην κλασική διαδρομή του μαραθωνίου, καταρρίπτοντας ρεκόρ 17 χρόνων. Ιστορική πρωτιά πέτυχε ο κώστας γκελαούζος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας. Το μεγάλο φαβορί, κώστας γκελαούζος, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Ο αυθεντικός μαραθώνιος της αθήνας επέστρεψε έπειτα από έναν χρόνο απουσίας και ο κώστας γκελαούζος ήταν ο μεγάλος νικητής. Ο έλληνας πρωταθλητής κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο video. Ο κώστας γκελαούζος είναι ο νικητής του φετινού αυθεντικού μαραθωνίου της αθήνας, καθώς κάλυψε την ιστορική διαδρομή σε 2:16:49. Ο πρωταθλητής του παναθηναϊκού κατάφερε να . Ο κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ος . Ο κώστας γκελαούζος έχοντας, μόλις, κάνει νέο ρεκόρ στον αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας, αφιερώνει τη νίκη του στον συναθλητή του που . Με χρόνο 2:16.49 ο αθλητής του παναθηναϊκού έγινε ο .

Σε μια συγκινητική δήλωση προχώρησε ο νικητής του 38ου αυθεντικού μαραθώνιου της αθήνας, κώστας γκελαούζος, για τον φίλο του και . Με χρόνο 2:16.49 ο αθλητής του παναθηναϊκού έγινε ο . Ο κώστας γκελαούζος είναι ο νικητής του φετινού αυθεντικού μαραθωνίου της αθήνας, καθώς κάλυψε την ιστορική διαδρομή σε 2:16:49. Το μεγάλο φαβορί, κώστας γκελαούζος, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Ο έλληνας πρωταθλητής κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο video.

Ο πρωταθλητής του παναθηναϊκού κατάφερε να . «Το μεγάλο παιχνίδι» με τον Î
«Το μεγάλο παιχνίδι» με τον Î"ιώργο Λέντζα στην ΕΡΤ1 26 from press.ert.gr
Ο αυθεντικός μαραθώνιος της αθήνας επέστρεψε έπειτα από έναν χρόνο απουσίας και ο κώστας γκελαούζος ήταν ο μεγάλος νικητής. Το μεγάλο φαβορί, κώστας γκελαούζος, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Σε μια συγκινητική δήλωση προχώρησε ο νικητής του 38ου αυθεντικού μαραθώνιου της αθήνας, κώστας γκελαούζος, για τον φίλο του και . Ο κώστας γκελαούζος είναι ο νικητής του φετινού αυθεντικού μαραθωνίου της αθήνας, καθώς κάλυψε την ιστορική διαδρομή σε 2:16:49. Ο κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ος . Ο έλληνας πρωταθλητής κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο video. Ο κώστας γκελαούζος ήταν ο νικητής στον αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας για το 2021, καθώς με μία εξαιρετική εμφάνιση, κατάφερε να τερματίσει . Ο πρωταθλητής του παναθηναϊκού κατάφερε να .

Ο έλληνας πρωταθλητής κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο video.

Με χρόνο 2:16.49 ο αθλητής του παναθηναϊκού έγινε ο . Ιστορική πρωτιά πέτυχε ο κώστας γκελαούζος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας. Ο αυθεντικός μαραθώνιος της αθήνας επέστρεψε έπειτα από έναν χρόνο απουσίας και ο κώστας γκελαούζος ήταν ο μεγάλος νικητής. Ο κώστας γκελαούζος έχοντας, μόλις, κάνει νέο ρεκόρ στον αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας, αφιερώνει τη νίκη του στον συναθλητή του που . Ο κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ος . Σε μια συγκινητική δήλωση προχώρησε ο νικητής του 38ου αυθεντικού μαραθώνιου της αθήνας, κώστας γκελαούζος, για τον φίλο του και . Ο πρωταθλητής του παναθηναϊκού κατάφερε να . Ο κώστας γκελαούζος ήταν ο νικητής στον αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας για το 2021, καθώς με μία εξαιρετική εμφάνιση, κατάφερε να τερματίσει . Ο έλληνας πρωταθλητής κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο video. Το μεγάλο φαβορί, κώστας γκελαούζος, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Ο κώστας γκελαούζος είναι ο νικητής του φετινού αυθεντικού μαραθωνίου της αθήνας, καθώς κάλυψε την ιστορική διαδρομή σε 2:16:49. Ο κώστας γκελαούζος έγινε ο ταχύτερος έλληνας στην κλασική διαδρομή του μαραθωνίου, καταρρίπτοντας ρεκόρ 17 χρόνων.

Ο αυθεντικός μαραθώνιος της αθήνας επέστρεψε έπειτα από έναν χρόνο απουσίας και ο κώστας γκελαούζος ήταν ο μεγάλος νικητής. Ο κώστας γκελαούζος ήταν ο νικητής στον αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας για το 2021, καθώς με μία εξαιρετική εμφάνιση, κατάφερε να τερματίσει . Ο κώστας γκελαούζος έγινε ο ταχύτερος έλληνας στην κλασική διαδρομή του μαραθωνίου, καταρρίπτοντας ρεκόρ 17 χρόνων. Ο πρωταθλητής του παναθηναϊκού κατάφερε να . Με χρόνο 2:16.49 ο αθλητής του παναθηναϊκού έγινε ο .

Ο κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ος . Στον Μαραθώνιο η εγκυμονούσα Ελεονώρα Μελέτη- Όσα είπε για
Στον Μαραθώνιο η εγκυμονούσα Ελεονώρα Μελέτη- Όσα είπε για from i1.prth.gr
Ιστορική πρωτιά πέτυχε ο κώστας γκελαούζος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας. Ο κώστας γκελαούζος έχοντας, μόλις, κάνει νέο ρεκόρ στον αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας, αφιερώνει τη νίκη του στον συναθλητή του που . Ο πρωταθλητής του παναθηναϊκού κατάφερε να . Ο έλληνας πρωταθλητής κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο video. Ο κώστας γκελαούζος ήταν ο νικητής στον αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας για το 2021, καθώς με μία εξαιρετική εμφάνιση, κατάφερε να τερματίσει . Ο κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ος . Ο κώστας γκελαούζος έγινε ο ταχύτερος έλληνας στην κλασική διαδρομή του μαραθωνίου, καταρρίπτοντας ρεκόρ 17 χρόνων. Ο κώστας γκελαούζος είναι ο νικητής του φετινού αυθεντικού μαραθωνίου της αθήνας, καθώς κάλυψε την ιστορική διαδρομή σε 2:16:49.

Με χρόνο 2:16.49 ο αθλητής του παναθηναϊκού έγινε ο .

Σε μια συγκινητική δήλωση προχώρησε ο νικητής του 38ου αυθεντικού μαραθώνιου της αθήνας, κώστας γκελαούζος, για τον φίλο του και . Ο κώστας γκελαούζος έχοντας, μόλις, κάνει νέο ρεκόρ στον αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας, αφιερώνει τη νίκη του στον συναθλητή του που . Ο κώστας γκελαούζος έγινε ο ταχύτερος έλληνας στην κλασική διαδρομή του μαραθωνίου, καταρρίπτοντας ρεκόρ 17 χρόνων. Ο πρωταθλητής του παναθηναϊκού κατάφερε να . Ο κώστας γκελαούζος ήταν ο νικητής στον αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας για το 2021, καθώς με μία εξαιρετική εμφάνιση, κατάφερε να τερματίσει . Ο κώστας γκελαούζος είναι ο νικητής του φετινού αυθεντικού μαραθωνίου της αθήνας, καθώς κάλυψε την ιστορική διαδρομή σε 2:16:49. Ο έλληνας πρωταθλητής κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο video. Ιστορική πρωτιά πέτυχε ο κώστας γκελαούζος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας. Ο κώστας γκελαούζος τερμάτισε πρώτος στον 38ος . Το μεγάλο φαβορί, κώστας γκελαούζος, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Ο αυθεντικός μαραθώνιος της αθήνας επέστρεψε έπειτα από έναν χρόνο απουσίας και ο κώστας γκελαούζος ήταν ο μεγάλος νικητής. Με χρόνο 2:16.49 ο αθλητής του παναθηναϊκού έγινε ο .

Κώστας Γκελαούζος - Μαραθώνιος Î'θήνας 2019: Τερμάτισε 3ος ο Κώστας Î"κελαούζος : Ο κώστας γκελαούζος έχοντας, μόλις, κάνει νέο ρεκόρ στον αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας, αφιερώνει τη νίκη του στον συναθλητή του που .. Με χρόνο 2:16.49 ο αθλητής του παναθηναϊκού έγινε ο . Ο κώστας γκελαούζος έγινε ο ταχύτερος έλληνας στην κλασική διαδρομή του μαραθωνίου, καταρρίπτοντας ρεκόρ 17 χρόνων. Ιστορική πρωτιά πέτυχε ο κώστας γκελαούζος στον 38ο αυθεντικό μαραθώνιο της αθήνας. Ο κώστας γκελαούζος είναι ο νικητής του φετινού αυθεντικού μαραθωνίου της αθήνας, καθώς κάλυψε την ιστορική διαδρομή σε 2:16:49. Ο πρωταθλητής του παναθηναϊκού κατάφερε να .